Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Průmyslová pekárna musí sytit národ, řemeslná může experimentovat
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Jak se proměnila pekařská scéna za posledních pár let? Co odlišuje butikové pekárny od těch velkých a kam by se měl ubírat začínající malý pekař? Peče se dnes vůbec s kvasem průmyslově? O tom všem jsme si povídali s Martinem Hanusem, pekařským technologem, odborníkem a lektorem pekařských kurzů. Hanus pomáhá zajíždět pekařské provozy od malých bister po plně automatizované velkoprovozy a o rozmanitosti pekařského podnikání má nejlepší přehled.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Takhle to znělo i minule? Startér mění názor, silnější selekci byste pohledali!
Startér
-
Co by to bylo za Babské rady bez fíglů do kuchyně? Přinášíme jich hned několik
Babské rady
-
Dobrý chléb je dar Boží, v obchodech ale často najdete hněv...
Glosa Pavla Maurera
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové