Zprávy pro Královéhradecký kraj
Velikonoční svátky se blíží a pečení mazanců, beránků a dalších pochutin v těchto dnech vrcholí
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Hradec Králové
Desítky mazanců dvou velikostí, beránky různých typů a velikonoční kuřátka a zajíci. V dílnách novopacké střední školy gastronomie a služeb se teď nic jiného nepeče. Zájem zákazníků prý oproti předchozím roku mírně klesl, ale i tak toho budoucí cukráři a pekaři mají ještě hodně před sebou.
Kateřina Kohoutová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hospodyňky se už pustily do pečení vánočního cukroví. Výrobu rozjeli i budoucí cukráři v Nové Pace
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Region
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O vánoční cukroví budoucích cukrářů je zájem. V Přerově ho udělají každý rok přes 700 kilogramů
Zprávy ČRo Olomouc
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Průmyslová pekárna musí sytit národ, řemeslná může experimentovat
Ve vlastní šťávě
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem