Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Aby pečivo dlouho vydrželo, potřebuje správně uskladnit. Zapomeňte na pytlíky i lednici
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rádio vašeho kraje
Pečivo tvoří základ našeho jídelníčku. Bohužel rychle stárne a jeho skladování rozhoduje o tom, jak dlouho si na něm budeme pochutnávat. Nejohroženější je vše z bílé pšeničné mouky, naopak chleba a pečivo z mouky žitné nebo celozrnné vydrží déle. A jak tedy pečivo správně skladovat?
Iva Hüttnerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Používáte vepřové sádlo? Je výborné v kuchyni, ale i při léčení kašle a jizev
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Fígle, čím potírat pečivo před pečením, aby se hezky lesklo
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: O hummusu
Ve vlastní šťávě
-
Vylepšená pórková polévka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Host: Vladimíra Jakouběová, etnografka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Co by to bylo za Babské rady bez fíglů do kuchyně? Přinášíme jich hned několik
Babské rady
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou