Pochoutkový rok
Šťavnatá velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové je plněná vejci a šunkou
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jaro v masové podobě, kdy cítíte ten šťavnatost tří druhů mas, které namlela na ručním masovém strojku Božena Tompichová ze Žatce, to je velikonoční sekaná pečeně. I vy můžete mít na talíři mleté maso v podobě, které paní Božena dělá každé Velikonoce. Vejce je symbolem plodnosti, rodícího se nového života a tuhle sekanou úplně rozsvítí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023
Pochoutkový rok
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis
-
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
-
Hody, hody doprovody! Vajíčka (a nejenom velikonoční) v lidových, folkových i rockových písničkách
Světla ramp
-
Co rádi mlsali naši předkové? Proč by se holky neměly vyhýbat...
Křížem krajem
-
Za koledičku dejte grešličku
Špalíček
-
Inspirace na Velikonoce od Jany Vlkové: Jehněčí na česneku viničném
Hobby magazín speciál