Hobby magazín speciál
Inspirace na Velikonoce od Jany Vlkové: Jehněčí na česneku viničném
Hobby magazín speciál
Plzeň
V řadě evropských zemí jehněčí maso nesmí chybět na tradiční velikonoční tabuli, vnímáme je jako symbol jara a nového života. Ve svých jarních receptech toto maso neopomíjí ani autorka květinových kuchařek Jana Vlková.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Malérečka unikátních kraslic Marie Vlčková z Uherského Ostrohu
Folklorní notování
-
Velikonoční vejce bývala syrová a značila život. Až později se vyfoukla – jako smrt, říká etnolog
Leonardo Plus
-
Velikonoce v příborském muzeu
Křížem krajem
-
Za koledičku dejte grešličku
Špalíček
-
U přípravy skopového a jehněčího platí tři pravidla: Nechvátat, nechvátat a nechvátat
Pochoutkový rok
-
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Inspirace pro velikonoční vaření a pečení
Kuchařské čarování