Pochoutkový rok
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Soutěžní recept: velikonoční sekaná pečeně od Boženy Tompichové. Chcete si přidat jídlo? Takzvaný nachservis už není obvyklý, říká Ladislav Špaček. K Velikonocům patří králičí maso. Ve své restauraci ho podává i Zdeněk Pohlreich.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 19. 3. 2023
Pochoutkový rok
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Kateřina Cajthamlová: Nevyznáte se v sacharidech? Poradíme vám
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vejce na kyselo na Modré pondělí
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Poradna zdravé výživy: tuky v těle nebo léky na snižování cholesterolu
Náš host
-
Bezlepkové beránky a další pečivo nabízí pekařka ve Volarech. Recepty každý rok znovu testuje
Zprávy z jižních Čech
-
Vliv nadváhy a obezity na vznik metabolických a kardiovaskulárních onemocnění
Lékárna
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Jednoduchý a zdravý kopřivový a pampeliškový koktejl doporučuje na jaře kosmetička Vlasta Libotovská
Šarm
-
Poznáme projevy postižení tepen nohou od potíží s křečovými žilami?
Apatyka