Žurnál servis
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Radiožurnál
Po Velikonoční koledě řeší řada hospodyněk každoročně stejný problém: co s nimi? Tucet vajec natvrdo, to není dávka, kterou by běžná rodina snědla k svačině… proto si v dnešním Žurnál servisu poradíme, jak netradičně využít vejce, která vám domů donesou koledníci. O radu jsme požádali Janu Vašákovou, šéfredaktorku časopisu F.O.O.D.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Jana Kořínková: Velikonoční benefiční akce
Publicistika
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023
Pochoutkový rok
-
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Pomlázka je od slova omlazení. Podle etnoložky nemá nic společného s výpraskem
Host do domu
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Hody, hody doprovody! Vajíčka (a nejenom velikonoční) v lidových, folkových i rockových písničkách
Světla ramp
-
Bramborový kucmoch s vejci
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou