Pochoutkový rok
Slavné paštice Májka už je skoro 60 let a vzorem se pro ni staly oblíbené maďarské pochoutky
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
„V přepočtu na 80gramové konzervy by to bylo skoro milion konzerv paštiky Májka. Takové množství, tedy neuvěřitelných 70 tun paštiky, se vyexpedovalo během prvního měsíce ze Slováckých konzerváren, kde se začala v roce 1966 vyrábět,“ říká historik Slováckého muzea v Uherském Hradišti Pavel Portl. Májka se rychle rozšířila po celém Československu a později vyvážela i do různých koutů světa.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sklenku na víno držíme vždy jen za stopku. Rozdíl je ve výšce, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Květákové řezy
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Recepty na svatomartinské posvícení
Kuchařské čarování
-
Miloš Šenkýř: In memoriam nemusíme udílet jen vyznamenání
Názory a argumenty
-
Veterinární poradna
Máme rádi zvířata
-
Taštičky s povidly si můžete připravit jako moučník nebo mohou posloužit klidně i jako lehčí oběd
Vaříme s Habadějem
-
Výlety
-
Šestidenní je výjimečný závod. Chceme v Argentině dojet do pátého místa, říkají Pitel a Kalný
Na place
-
Dva muži, dvě motorky a 5,5 tisíce kilometrů. Otec a syn jedou napříč USA, aby zvedli mladé z gauče
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejlepší fyzioterapeut je ten, který neléčí, ale předchází zraněním, říká Novotný
Na síti s Andreou Hlaváčkovou