Pochoutkový rok
Mašlovačka patří do každé kuchyně. Skládá se až z 15 husích per
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Mašlovačka, peroutka, mastilka. Všechny tyto názvy označují nenápadnou, ale nezbytnou kuchyňskou pomůcku z husích per. Hospodyňky, kuchařky, ale i cukráři ji používají už několik století k potírání těsta před pečením nebo v průběhu pečení.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové placky plněné tvarohem. Oblíbený recept Mirky Svrčkové si také zamilujete
Pochoutkový rok
-
Bobkový list je učiněný zázrak a nepatří jenom do polévky. Má totiž léčivé účinky
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Cookies. Sušenky, ale taky nedílná součást internetové doby
Okolo češtiny
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host