Vaříme s Habadějem
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Bramborové halušky jsou snad nejznámějším jídlem ze Slovenska. Jejich verzí najdeme desítky, ať už s brynzou nebo na sladko s mákem a cukrem, zalité máslem. Připravit si je však můžeme také z jiných surovin než jen z brambor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečené plněné papriky se špenátem a ricottou opravdu nemají chybu. Zkuste je a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Červené zelí: Jak na přípravu skutečné lahůdky
Na vidličce Romana Pauluse
-
Bramborová omáčka s česnekem a majoránkou dle Františky Lysoňkové
Pochoutkový rok
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer prozrazuje recept na domácí sekanou: Přidejte čerstvě natrhanou kopřivu
Glosa Pavla Maurera
-
Jak na chutné omáčky? Mnoha z nich dodá chuť kvalitní orestovaná zelenina, říká šéfkuchař
Host Dopoledního expresu
-
Chilli papričkám se daří i ve sklenících na Vysočině. Ladislav Dufek pěstuje dvacet druhů
Příběhy z Vysočiny
-
Recept: halušky - ověřená klasika ze Slovenska. Rady pro chovatele: host MVDr. Milan Štourač
Apetýt