Vaříme s Habadějem
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Bramborové halušky jsou snad nejznámějším jídlem ze Slovenska. Jejich verzí najdeme desítky, ať už s brynzou nebo na sladko s mákem a cukrem, zalité máslem. Připravit si je však můžeme také z jiných surovin než jen z brambor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové šišky s opečenými meruňkami, vše přelité máslem. Oranžové ovoce, které Češi prostě milují
Vaříme s Habadějem
-
Punčové řezy od Jitky Raušové
Pochoutkový rok
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
Makový kringel
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
Kde vaří jako v nebi, nemusí se starat o atraktivní lokalitu....
Glosa Pavla Maurera
-
Proslula svými koláčky, ale nebojí se experimentů. Proto ji cukrařina stále baví
Kdo umí, ten umí
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host