Kuchařské čarování
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
České Budějovice
Závitek z rozklepaného vepřového boku nebo prorostlé krkovičky naplněný směsí cibule, špeku a kysaného zelí možná znáte pod názvem oravský vrabec nebo jiným. Ale nezáleží na názvu. Rozhodující je, že je to skvělý, a přitom velmi jednoduchý pokrm.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlé a snadné, v tom je kouzlo listového těsta. Jak na lesklý povrch šátečků či štrúdlu?
Babské rady
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ragú z červené čočky se špagetami přesně vystihuje výraz ze staré francouzštiny: nadchnout chuť!
Vaříme s Habadějem
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Pochoutkový rok
-
Špačci z kastrolu. Do plátku masa zavinutý brambor
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera