Kuchařské čarování
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
České Budějovice
Závitek z rozklepaného vepřového boku nebo prorostlé krkovičky naplněný směsí cibule, špeku a kysaného zelí možná znáte pod názvem oravský vrabec nebo jiným. Ale nezáleží na názvu. Rozhodující je, že je to skvělý, a přitom velmi jednoduchý pokrm.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
5 fíglů na dokonalou náplň do jablečného štrúdlu podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Upadl jsem na dno gastronomických orgií, svěřuje se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa
Kuchařské čarování
-
Ragú z červené čočky se špagetami přesně vystihuje výraz ze staré francouzštiny: nadchnout chuť!
Vaříme s Habadějem
-
Krkovička v ostrém leču
Apetýt
-
Jak se z obyčejných palačinek stanou neobyčejné? Přišli na to v Chocni
Radioporadna
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou aneb Kouzlíme v kuchyni. Rychlé ovocné koláče a bublaniny
Radioporadna
-
Husí sádlo může mít i protizánětlivé účinky, potvrzuje internista
Co vás zajímá
-
Jak vypadala gastronomie první republiky?
Host Lucie Výborné