Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Bobkový list je učiněný zázrak a nepatří jenom do polévky. Má totiž léčivé účinky
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rádio vašeho kraje
Vavřín, chcete-li bobkový list, se v české kuchyni používá už stovky let a dodnes je nezastupitelný. Přidává se čerstvý nebo sušený do polévek, omáček, k pečeným i dušeným masům.
Iva Hüttnerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Moumelich z Jilemnicka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Proslula svými koláčky, ale nebojí se experimentů. Proto ji cukrařina stále baví
Kdo umí, ten umí
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Kašel, závrať, bolest v krku i průjem. Iva Hüttnerová poradí, jak na ně
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce