Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Teď se Pirátům daří, musejí ale myslet i na svou budoucnost. Co udělá prezident pro mladé. O americkém prezidentovi rozhodnou voliči. A soudci. Česko nevstoupí do eurozóny dřív než Polsko. Příklad Varšavy je klíčový. Skepse na Ukrajinou? Proti ní stojí vůle ke svobodě.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Argumenty kauza ministra sociálních věcí Mariána Jurečky, budoucnost Pirátské strany, proč ještě Česko nemá euro? Či skepse nad Ukrajinou nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Premiér Petr Fiala dnes dopoledne uvedl, že kauzu lidoveckého ministra sociálních věcí Mariana Jurečky považuje za uzavřenou. Vzhledem k tomu, že Jurečka lituje své chyby, kdy špatně vyhodnotil pořádání vánočního večírku na svém ministerstvu v době tragické střelby na Filozofické fakultě a omluvil se za ni. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, je Jurečkova kauza tímto opravdu uzavřeno?

Ostatní také poslouchají