Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, Český rozhlas

Plus

Česko na křižovatce, rozpočet na červené. Jak vláda Petra Fialy znehodnocuje dobrou práci Andreje Babiše. Milion chvilek na odpis? Girkin chce kandidovat na prezidenta. 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Ptát na křižovatce a rozpočet na červené. Je spolek milion chvilek pro demokracii na odpis, anebo bude Igor Girkin kandidovat na post prezidenta Ruské federace? Tak to jsou témata pouhé poloviny příspěvků připravených do pondělního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu zdraví Ondřej Konrád.

  • Názory a argumenty.

  • ČRo k. Republika byla v posledních letech nejrychleji se zadlužující zemí EU a tento trend pokračoval i loňského roku. Říká zpráva NKÚ. A ve studiu je se mnou komentátor ČRo Petr Hartman. Buď pozdraven. Dobrý den. NKÚ mimo jiné také varuje, že ani vysoká míra zaměstnanosti nedokáže vytvořit dostatek příjmů státu pro krytí rostoucích výdajů. Co to z toho vyplývá?