Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Žlutá a červená aneb Oblíbené barvy českých politiků. Problém nedostupného bydlení v Česku trvá. Výstavba zaostává. Vydá se Radim Dragoun v Belmondových stopách? Naivní cynik, který chce být americkým prezidentem. Státy BRICS jako třetí světová síla? 
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • PS po prázdninách. Žlutá a červená. Oblíbené barvy českých politiků. Problém nedostupného bydlení trvá. Výstavba zaostává. Vydá se Radim Dragoun v Belmondo Vích stopách. Naivní cynik, který chce být americkým prezidentem, státy Prix jako další světová síla a žirafí stezkou. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Poslanci odsouhlasili program mimořádné schůze, která jim ukončila prázdniny. Na programu mají 12 vládních návrhů. Jako první začali probírat novelu energetického zákona, který má mimo jiné uzákonit energetická společenství. A ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Ondřeje Konráda. Dobrý den. Dobrý den. Co tedy čeká poslance a co budí největší zájem? Ten vládní balíček to zatím nebude, ale na podzim také teda přijde na řadu.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají