Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Putin si může mnout ruce nad střety svých odpůrců. Dokud nám ještě někdo půjčí. 20 let v EU? Pro Čechy žádná velká sláva. Demise ministryně Langšádlové. Brexit, covid, Green Deal, plyn, Ukrajina. Pět nabitých let europarlamentu.
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O růstu deficitu veřejných financí, o konci ministryně Heleny Langšádlové, o 20 letech ČR v EU. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v pátek vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček oznámil, že stínová vláda rozhodla o tom, že s fialovým kabinetem nemá smysl pokračovat v jakýchkoli dalších jednáních strategického charakteru v hospodářské a sociální oblasti, a to i za účasti pana prezidenta. Nakolik to může poznamenat dění na tuzemské politické scéně nejenom o tom budu hovořit s komentátorem ČRo Ondřejem Konrádem, kterého vítám ve vysílání necelé půlhodiny Názorů a argumentů. Dobrý den. Jaký dopad to může mít tedy na fungování české politiky?