Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Další srůstání koalice Spolu? Schůdná cesta k pevnějšímu rozkročení pravice. Ceny elektřiny. V blízkovýchodním konfliktu přešlo Rakousko z jedné strany na druhou. Členské země EU nechtějí platit víc do společného rozpočtu. Vládní koalice sice drží hezky pohromadě, ale dělá nebezpečné chyby.  
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Vztahy mezi ČR a Slovenskem, budoucnost vládní koalice a jednání o rozpočtu EU. To jsou některé náměty pondělního vydání pořadu, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Na Slovensku nedávno nastoupila nová vláda po předčasných parlamentních volbách. O tom, jak se v nové vládní sestavě vyvíjejí vztahy mezi ČR a Slovenskem, budeme teď hovořit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem, kterého vítám ve studiu. Dobrý den. Dobrý den. Do Prahy dnes přijel na návštěvu nový slovenský ministr zahraničí Juraj Blanár a připravuje se v dohledné době i návštěva premiéra Fica. Jsou naše vztahy se Slováky stále tak dobré jako vždycky?

Ostatní také poslouchají