Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Koalice Spolu utužuje vztahy, strany ale zároveň akcentují vlastní priority. Jak by mohla vypadat izraelská ofenziva. Evropská unie je sice nemohoucí, ale vlastně za nic nemůže. Zvládneme uhájit svobodu médií ve střední Evropě? Ekologická havárie na řece Bečvě zatím bez trestu.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Konference Krymské platformy v Praze. Ekologická havárie na řece Bečvě zatím bez trestu. Koalice spolu utužuje vztahy, strany ale zároveň akcentují vlastní priority. Jak by mohla vypadat izraelská ofenziva? EU je sice nemohoucí, ale vlastně za nic nemůže. A hříchy našich pradědů. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • V Praze se koná parlamentní summit Krymské platformy, která usiluje o obnovení územní celistvosti Ukrajiny a ukončení ruské okupace Krymského poloostrova. Účastníci si vyslechli i projev ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského a účastní se i špičky české politiky. Premiér Petr Fiala připomněl, že česká vláda byla jednou z prvních, které dodaly Ukrajině po ruské invazi tanky, vrtulníky a jiné těžké zbraně. Jaká je současná pozice ČR ve vztahu k Ukrajině? Na to už se ptám komentátora ČRo Ondřeje Konráda. Dobrý den.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají