Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Neobolševik Navalnyj míří na nejhorší pudy, zní z části ruské opozice. Rozjet to jako Russel Crowe. Nerudová na cestě do Evropské komise? 21. srpen vloni a letos. Švédsko chce být ještě atomovější.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Ministr spravedlnosti Blažek tak kontroverzním setkání. Dálnice jako v Německu. Danuše Nerudová na cestě do Evropské komise. 21. srpen. Dříve a letos. Švédsko chce být ještě, a to novější. Ruská opozice se pře o program Alexeje Navalného a metalové inferno. To jsou ty titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Podnikatel Martin Nejedlý, exporadce prezidenta Miloše Zemana, pozval na rodinnou oslavu řadu vlivných podnikatelů. S Nejedlým na akci seděl několik hodin u jednoho stolu také ministr spravedlnosti Pavel Blažek z ODS, podle kterého se spolu potkali, ale jen náhodou kvůli špatnému počasí. A ve studiu vítám kolegu komentátora Petra Hartmana. Dobrý den.

Ostatní také poslouchají