Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Anabáze ministra vnitra Rakušana se šifrovaným telefonem. Přivřená hranice. Slovensko před předčasnými volbami: kráčí Fico k vítězství? Okénko do Ruska. Lechu Wałęsovi je osmdesát a bojuje za dodržování ústavy. 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Přivřená česko-německá hranice, anabáze ministra Rakušana zašifrovaným telefonem, napětí před slovenskými volbami anebo Lechu v Mánesově 80 a bojuje za dodržování ústavy. To jsou témata některých příspěvků pátečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Vláda ve středu schválila státní rozpočet na příští rok se schodkem 252 miliard korun, na letošek je plánováno 295 miliardy korun - ve sněmovně se o návrhu ministra financí Zbyňka Stanjury začne jednat polovině října, ale součástí jsou škrty a daňové změny, které ještě čeká velká debata. Ve studiu je se mnou komentátor ČRo Radko Kubičko. Buď zdráv.

Ostatní také poslouchají