Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Jak dopadly volby na Slovensku? Potřebujeme aktivního prezidenta? Lidovci a protidrogový koordinátor v kulturní válce. Utečenci jako test demokracie. Násilnosti v Gaze. Jak nebezpečná jsou sociální média.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Výsledek předčasných parlamentních voleb na Slovensku, uprchlíci z třetího světa v zemích EU a jaký vliv na politiku mají sociální média. To jsou některé titulky nedělního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Včerejší předčasné parlamentní volby na Slovensku nakonec dopadly jinak, než odhadovali poslední průzkumy veřejného mínění. V řadách liberálů proto nyní zřejmě zavládlo zklamání a obavy z budoucnosti. Zatím ale není nutné nad Slováky a Slovenskem lámat hůl, podotýká ve svém dnešním příspěvku komentátor deníku Luboš Palata.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají