Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Co věstí odvolání osobního Putinova přítele. Válka v Gaze: V rámci nejednotné Evropy se Česko marginalizuje svým krajním postojem. Marný nářek zaostalých Čechů. Přihlášky na střední školy ve stylu padouch, nebo hrdina. Růst mezd přispívá k vyšší inflaci.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Výsledky přijímacích zkoušek na střední školy, co zpomaluje pokles inflace a změny na nejvyšších místech v Kremlu? Co jsou hlavní náměty dnešního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Začneme domácí politikou. Do funkce ministra pro vědu, výzkum a inovace nastupuje dosavadní předseda sněmovního zahraničního výboru Marek Ženíšek z TOP 09. Předsedkyně této strany Markéta Pekarová Adamová si tak může konečně oddechnout, že se uzavírá období nejistoty po rezignaci bývalé ministryně Heleny Langšádlové. Ve studiu proto vítám vnitropolitického komentátora ČRo Radka Kubička a rovnou se ptám, jak TOP 09 zvládla napětí v minulých dvou týdnech?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu