Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: V naší zemi by číšníci měli umět česky
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Při obědu nebo večeři v restauraci vám může zkazit náladu mnoho věcí – třeba špatně připravené jídlo nebo neochotná obsluha. Návštěvníci luxusních a vyhlášených podniků si většinou na kvalitu pokrmů nestěžují. Někdy ale můžou mít problém si jídlo vůbec objednat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Jsme šťastní, když jsme nacpaní. A za málo peněz
Glosa Pavla Maurera
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Představitel vraha Hojera: Lidé mi děkují, že se mě bojí. Psychický přetlak potřebuji vymlátit
Host Lucie Výborné
-
Jak poznat dobrou restauraci? Podle počtu jídel v menu i podle ubrusů
Návod na etiketu
-
Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku
Na vidličce Romana Pauluse
-
Zápisník zahraničních zpravodajů