Host Dopoledne pod Ještědem
Jak rozumět etiketám. Čím kratší složení potravinářského výrobku, tím lepší, říká poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Většina lidí etikety na potravinách nečte, nebo jim nerozumí. Jsou plné údajů, ale jak se v nich zorientovat? Co by měly obsahovat, i jak je to s trvanlivostí potravin, nejen o tom si s nutriční poradkyní Irenou Šedivou povídala moderátorka Iveta Kalátová.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Jak správně jíst špagety, kuřecí stehno a rakvičku se šlehačkou?
Návod na etiketu
-
O potravinách a trhu s nimi s odbornicí ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Host Dopoledního expresu
-
„Rajčata jsou dobrá na vrásky.“ Gastro odbornice Eva Filipová prozradila recept na rajskou omáčku
Blízká setkání
-
Irena Šedivá: výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jak nepodlehnout chuti na jídlo a zkrotit své chutě?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Až třetina potravin se vyhodí. Kolik kilo jídla to dělá na jednoho Evropana?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu