Host ve studiu
Nevím proč, ale jsem ve Švýcarsku víc v klidu, říká Petr Voldán, autor další série Postřehů odjinud
Host ve studiu
Hradec Králové
Možná se teď budou ozývat kravské zvonce. Možná si budeme představovat chuť a vůni výborných sýrů nebo čokolády. Možná zaslechneme i jódlování, protože to všechno patří ke Švýcarsku. Tam se totiž natáčela další série Postřehů odjinud, na kterou se v televizi můžeme těšit od října do prosince.
Jakub Schmidt
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Škvarková bábovka od Jiřiny Horňákové
Pochoutkový rok
-
V Lidečku vyskočily z Čertových skal desítky čertů. Několik dní budou se svou družinou obcházet obec
Zprávy ze Zlínského kraje
-
Svatava Štětkářová - cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Sýry: Jak si vybrat ty správné na talíř pro hosty?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
Zápisník Jakuba Luckého
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tipy na víkend v Plzeňském kraji: Plzeňský masopust nebo Čokoládový festival
Zprávy pro Plzeňský kraj