Host Radiožurnálu
Čepované pivo ve sklepě v pivovaru je to ideální, říká odbornice na pitelnost piva
Host Radiožurnálu

Radiožurnál
„Na našich seminářích učíme lidi degustovat pivo,“ říká Jana Olšovská, vedoucí analytické zkušební laboratoře Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Praze. Jaké jsou nejčastější vady piva? Jak se má správně ochutnávat pivo? A jak chutná sto let staré pivo?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání
-
Jaké pivo chutná nejvíc? To, které uvaří podle vašich představ. Můžete vybrat název piva,…
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět
Až na dřeň
-
Tschechien in 30 Minuten (23.06.2023)
Tschechien in 30 Minuten
-
Varhaník Adam Viktora: Žádné varhany nehrají stejně, taková dvojice neexistuje
Alex a host
-
Host Radiožurnálu - výběr z hostů Lucie Výborné
Host Lucie Výborné
-
Zámek Trmice je královstvím modelové železnice. Tamní kastelán ji tvoří už tři desítky let
Výlety
-
Starý most v Mostaru. Po ostřelování se zřítil, ale dnes stojí znovu
Příběhy z kalendáře
-
Kvalitní pepř má především chutnat, ne jen pálit. Rozpoznat ho může i laik, říkají podnikatelé
Host Radiožurnálu
-
Operní pěvec Adam Plachetka. Překvapilo ho, jak potřeboval zpomalit a dopřát si čas na rodinu?
Stříbrný vítr