Blízká setkání
Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky, říká sládek Tomáš Vodochodský
Blízká setkání
Dvojka
Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A to je určitě v Kostelci nad Černými lesy, kde v místním pivovaru vaří „tekutý chléb“ sládek Tomáš Vodochodský. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata
Blízká setkání
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Glosa Pavla Maurera
-
Ladislav Špaček: V restauraci se pivo pije jinak než v pivnici. A co když pěna ulpí na horním rtu?
Pochoutkový rok
-
Češi stále patří mezi rekordmany v konzumaci piva
Host Dopoledního expresu
-
Odborníci: Pivo je zdravé. Ale jen když ho pijete střídmě. Co to přesně znamená?
Poradna
-
Alfou a omegou dobrého piva je čistota
Dobré dopoledne