Glosa Pavla Maurera
Sangria, paella, jamón, gazpacho… Pavel Maurer přibližuje španělskou gastronomii
Glosa Pavla Maurera
Sangria, paella, jamón, gazpacho… Pavel Maurer přibližuje španělskou gastronomii
Radiožurnál
Sušená šunka jamón, tapas, pinchos nebo studená zeleninová polévka gazpacho. To je jen malý výběr toho, co byste měli ochutnat při své návštěvě Španělska. Zaleží ovšem také na tom, do které části této země zavítáte. Hlavně turisté by ale měli být na pozoru. Existují totiž pokrmy nebo nápoje, které jsou vyhlášené, někteří španělští restauratéři je ale šidí a snaží se na nich vydělat. Stručnou gastromapu Španělska pro vás má Pavel Maurer.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Španělsko je stejná gastronomická velmoc jako Francie nebo...
Glosa Pavla Maurera
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Pravá Itálie na našem jídelním stole, spokojenost všech jistá
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Ve Španělsku jděte na trh. Kuchyň není...
Ve vlastní šťávě
-
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování