Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: Zvěřina není úplně nejlacinější, může vám ale zajímavě zpestřit jídelníček
Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: Zvěřina není úplně nejlacinější, může vám ale zajímavě zpestřit jídelníček
Radiožurnál
Máte rádi bažanty? Srnce, jeleny, zajíce nebo divoká prasata? Je zima a to je příznivé počasí pro zvěřinu na talíři. I když, každé lesní či luční zvířátko, ať už pernaté či srstnaté, má v ročním období ten svůj pravý a přírodou poměrně dosti přesně určený čas, v tomto období je celkem v pořádku dát si kančí gulášek, mufloní medailonky nebo marinovaný srnčí hřbet!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak se chovají ježci? Rádi. Ježci bělobřiší mají nejradši koupel v písku, červy a šplh
Máme rádi zvířata
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Udělejte si skvělá krůtí prsa plněná špenátem a sýrem feta
Vaříme s Habadějem
-
Fandění na severský způsob – u trati a ve stanu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Smažený květák ve vinném těstíčku podle moderátora Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
-
Nahlédnutí do Psího domova v Řepnici
Svět zvířat
-
Jelení guláš
Dobroty Dáši Kubíkové