Pochoutkový rok
Nejlepší smažený květák ve vinném těstíčku podle moderátora Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Máte rádi smažený květák? Zkuste ho obalit ho nikoliv v trojobalu, ale ve vinném těstíčku, jak to dělá moderátor Pochoutkového roku Patrik Rozehnal. Květák je jemný a hodí se k němu i česnekový dip.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Grenadýrmarš podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
-
Česnekový krém s kokosem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejlepší škvarky jsou z trouby. Jednodušeji už to nejde
Radioporadna
-
Včelaři na Třinecku prožívají špatný rok. Něco podobného nezažili desítky let
Zprávy ČRo Ostrava
-
Mochyně jsou nejen na ozdobu, ale i k jídlu. Pozor ale na ten správný druh, nespleťte se
Zahrádkářské tipy
-
Pekařství a lahůdkářství zažívají před silvestrem vrchol roku
Zprávy z Vysočiny
-
O sladkém pečení s cukrářem
Host Dopoledního expresu