Pochoutkový rok
Nejlepší smažený květák ve vinném těstíčku podle moderátora Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Máte rádi smažený květák? Zkuste ho obalit ho nikoliv v trojobalu, ale ve vinném těstíčku, jak to dělá moderátor Pochoutkového roku Patrik Rozehnal. Květák je jemný a hodí se k němu i česnekový dip.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
3 věci, díky kterým se vám vždy povedou plněné šátečky podle cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Agatha Christie: Růže a tis. Příběh o lásce, politických intrikách a překvapivých rozh
Četba na pokračování
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jsou z brambor, ale zdravé nejsou. Smažené hranolky obsahují karcinogenní látky, varuje Jan Tuna
Dva na Dvojce
-
Josef Dvořák: Od Svatopluka Kuřátka jsem se vařit nenaučil, zato katastrof v kuchyni bylo dost
Humoriáda
-
Eva Samková: Marek je dobrý herec, prince mu věřím
Host Lucie Výborné
-
Osudy dobrého vojáka Švejka
Střípky z archivu
-
Dan Bárta: Nevinnosti světa II. Poslechněte si novou sérii
Dan Bárta: Nevinnosti světa
-
Meteor o Vikinzích v Americe, čtení genomu a kolébce Slunce
Meteor
-
Kateřina Tučková: Žítkovské bohyně
České knihy, které musíte znát