Glosa Pavla Maurera
Moderní vlámská, nordicko-francouzská nebo britská z plodů moře? Poradíme, jak se vyznat v moderních kuchyních
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Nové chutě, nové názvy. A tak slýcháme o kuchyni progresivní italské molekulární, maďarsko-čínské a spoustě dalších. Co až bude třeba progresivní moderní nezávislá česká?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Naši kuchaři někdy nedokážou uvařit ani svíčkovou
Glosa Pavla Maurera
-
Rudé nebe nad Evropou? Čína masivně investuje do letecké...
Dnešní Plus
-
Vrecionová: Bratři Itálie neofašisty? To je, jako bych o finské premiérce řekla, že je neomarxistka
Pro a proti
-
Andreas Pieralli: Itálii povede poprvé v historii žena. Nakloní Giorgia Meloniová zemi k neofašismu?
Jak to vidí...
-
Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek
Na vidličce Romana Pauluse
-
Guláš a jeho rozmanité variace
Kuchařské čarování
-
Italský program – současná italská literatura
Mozaika
-
Tiramisu zná nejspíš každý. Věděli jste ale, že v překladu je to celá věta?
Okolo češtiny