Glosa Pavla Maurera
„Až zdraží hovězí, přecházím na cvrčky,“ slibuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Máte rádi hovězí? Dá si ho k obědu i expert na gastronomii Pavel Maurer. Zatím ho nezviklalo ani to, že hovězí maso vyjde dost draho. Ale co si dát k obědu cvrčky? Pokud jde o bílkoviny, vyšlo by to nastejno.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Život bez masa? Vegetariánství zažívalo boom v 19. století a poté znovu po vzniku Československa
Téma Plus
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem
Na vidličce Romana Pauluse
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování