Glosa Pavla Maurera
Americká pizza nebo kebab. I na takovou fúzi narazíte u stánku s rychlým občerstvením
Glosa Pavla Maurera
Americká pizza nebo kebab. I na takovou fúzi narazíte u stánku s rychlým občerstvením
Radiožurnál
Stánky s rychlým občerstvením většinou bývají v centru města, obchodníci tady mají totiž klientelu téměř jistou. Turista si chce stihnout vyfotit všechny památky a navštívit všechna místa. Nezbývá mu už proto tolik času řešit, co si dá k jídlu, hlavně, že se nají.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mlýnská strouha a její okolí patřily k nejvíce páchnoucím místům v Plzni
Turistický tip
-
Zapomeňte na svačinky! V Lyonu všechno začíná a končí u jídla
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí
-
Místa v srdci galeristy Pavla Frelicha
Místa v srdci
-
Šárka Dušková si přivezla zlatý pohár z cukrářské soutěže ve Varšavě. Porotu okouzlili její skřítci
Dopolední Region