Dvacet minut Radiožurnálu

Třetina podniků je v kritické situaci a zvažuje, jestli opustí sektor gastronomie, tvrdí restauratér

Dvacet minut Radiožurnálu

Třetina podniků je v kritické situaci a zvažuje, jestli opustí sektor gastronomie, tvrdí restauratér
restaurace za covidu (pražské Café Louvre)

Radiožurnál

Pomáhá stát menším podnikatelům ve veřejném stravování, kteří mají kvůli pandemii koronaviru výpadky v příjmech? Byly prostředky na programy jako COVID Nepokryté náklady vynaloženy spravedlivě? A chystají zástupci malých a středních podniků a živnostníků v této souvislosti žaloby na stát? Hostem Vladimíra Kroce ve Dvaceti minutách Radiožurnálu je restauratér a garant projektu Moje restaurace z Asociace malých a středních podniků a živnostníků Luboš Kastner.
Vladimír Kroc

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají