Dvacet minut Radiožurnálu
Třetina podniků je v kritické situaci a zvažuje, jestli opustí sektor gastronomie, tvrdí restauratér
Dvacet minut Radiožurnálu
Radiožurnál
Pomáhá stát menším podnikatelům ve veřejném stravování, kteří mají kvůli pandemii koronaviru výpadky v příjmech? Byly prostředky na programy jako COVID Nepokryté náklady vynaloženy spravedlivě? A chystají zástupci malých a středních podniků a živnostníků v této souvislosti žaloby na stát? Hostem Vladimíra Kroce ve Dvaceti minutách Radiožurnálu je restauratér a garant projektu Moje restaurace z Asociace malých a středních podniků a živnostníků Luboš Kastner.
Vladimír Kroc
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ministr Nekula: Pokud zemědělci chtějí více dotací, ať přejdou do režimu ekologického zemědělství
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Funguje vládní deštník proti drahotě? Nad daty od sociologů diskutují Daniel Prokop a Marian Jurečka
Život k nezaplacení
-
Organizátorka potravinové sbírky: Pomáháme dětem a rodinám v krizi
Host Radiožurnálu
-
Jak se žije na jižní Moravě čtyři týdny po tornádu? Poslechněte si speciál Radiožurnálu
Speciál Radiožurnálu
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Obchody s potravinami v malých obcích často přežívají jen za pomoci kraje nebo místní samosprávy
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pandemie znamená pro české lázně těžkou zkoušku. Jaká je před nimi budoucnost?
Reportáže Radiožurnálu