Babské rady
Jak vyrobit domácí máslo? Stačit vám bude smetana s vyšším obsahem tuku
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Připravit si domácí máslo, není to žádná věda – naopak! V zásadě stačí dostatečně dlouho šlehat tučnou smetanu, až zhoustne a tuk se začne srážet do hrudek. Tuk poté promyjete ve studené vodě a vzniklé máslo můžete rovnou mazat na chleba.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Salát osprchujte a schovejte do lednice, vydrží čerstvý a křupavý. Připravíte z něj i omáčku
Babské rady
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Prokrastinace se dá zbavit. A není to ani moc složité, tvrdí Petr Ludwig
Host do domu
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Nebojte se neúspěchu a pozvěte si do kuchyně mikroby, nabádá spoluautor knihy Zkvašeno
Apetýt
-
I na začátku září můžeme vysévat zeleninu - na zahradě nebo v truhlíku na balkoně
Zahrádkářské tipy