Babské rady
Jednoduché těstíčko mu dodá šmrnc. Tofu nemusí být jen nudnou bezmasou alternativou
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Tofu se někdy říká sójový tvaroh – dělá se z pyré ze žlutých sójových bobů, které obsahují hodně bílkovin a mají nízký obsah tuků. Ty nabobtnají, umelou se a smíchají s vodou. I když je tofu samo o sobě téměř bez chuti, vstřebává snadno chuť ostatních ingrediencí.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Mexické fazole = Exotika na českém talíři. Stačí rýže nebo dobré pečivo k nim a máte úžasný oběd
Vaříme s Habadějem
-
Skrytá síla kořenové zeleniny. Dejte si petrželové hranolky nebo celerové řízky
Babské rady
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Život bez masa? Vegetariánství zažívalo boom v 19. století a poté znovu po vzniku Československa
Téma Plus
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu
-
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna
-
Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio
Abeceda potravin
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování