Babské rady
Salát osprchujte a schovejte do lednice, vydrží čerstvý a křupavý. Připravíte z něj i omáčku
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Hlávkový salát je nejlepší čerstvě sklizený – je křupavý a jemně nasládlý. Pokud ho nesklízíte na vlastní zahrádce, může se tomu kupovanému stát, že povadne. Původní křupavost mu vrátíte tak, že ho před přípravou osprchujete studenou vodou a vložíte ho na 15 minut do lednice.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vyrobit domácí máslo? Stačit vám bude smetana s vyšším obsahem tuku
Babské rady
-
Zelenina je chutná a zdravá. Jak ji připravit ještě chutnější?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Naražení pivního soudku je hračka. Původní štěně, to byl tvrdší oříšek
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Bramborový krém
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zmrzlinový týden na Regionu!
Pochoutky na talíři
-
Pavla Bergmannová: O radosti z vaření
Ranní úvaha
-
Zimní saláty ze zelí, kořenů a slaných ryb
Kuchařské čarování
-
Jak poznám, jestli je moje termoska dost „termo“?
Žurnál servis