Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rádio vašeho kraje
Připravit chutné maso nemusí být věda. Stačí vědět, jak na to. Pokud chcete k omáčkám podávat maso pouze vařené, vždy ho vkládejte do vroucí vody. Hned na začátku vaření se díky tomu krásně zatáhne a bude šťavnaté.
Iva Hüttnerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rady do kuchyně: Jak udělat řízky křehčí a kdy bude květák křupavější?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak vyrobit domácí máslo? Stačit vám bude smetana s vyšším obsahem tuku
Babské rady
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Guláš z divočáka
Vařte s námi
-
Češi konzumují průměrně 220 gramů proteinů z masa denně - udržitelná dávka je 9 až 23 gramů
Věda Plus
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě