Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Plus
čokoláda | Profimedia
Václav Durďák o sobě říká, že je majitelem továrny na čokoládu – je jedním ze tří zakladatelů Čokoládovny Janek. „Po čokoládě se nemusí tloustnout,“ říká. „Čokoláda by měla obsahovat alespoň jedno procento cukru. Ale hlavní důvod, proč budete po ní tloustnout, je obsah tuku a ne cukru. Tedy pokud se bavíme o té kvalitnější tmavé, kde je energie hlavně v tuk z kakaových bobů, u mléčné čokolády je to tuk ze sušeného mléka.“
Petr Šimůnek
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
Jarka Kubsová: Na marších. Rozděleny staletími, spojeny touhou. Čtou Klára Oltová a Jana Stryková
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Plus
Petr Šimůnek, šéfredaktor časopisu Forbes, se ptá českých podnikatelů na jejich úspěchy i pády.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
Jarka Kubsová: Na marších. Rozděleny staletími, spojeny touhou. Čtou Klára Oltová a Jana Stryková
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Michaela Dohnálková: Její čokolády sbírají ceny. Jak poznat tu kvalitní?
Blízká setkání
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
Všechno, co chcete vědět o čokoládě aneb Jak ji vychutnat všemi pěti smysly! Nekoušeme, ale cucáme
Radioporadna
Host: Karel a Světlana Medulánovi o čokoládové gramotnosti
Dobré dopoledne
Je čokoláda zdravá, nebo byste se jí měli vyhnout? Jak si správně vybrat
Zvídavec Evy Sinkovičové
Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně
Host Lenky Vahalové
Sýry: Jak si vybrat ty správné na talíř pro hosty?
Na vidličce Romana Vaňka
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok