Blízká setkání
Její čokolády sbírají ceny. Jak poznat tu kvalitní, ví Michaela Dohnálková
Blízká setkání
Dvojka
Za své čokolády dostává světová prestižní ocenění. „Každý si myslí, že mám sladkou práci, ale cukru používám málo. Sladká je ta práce tím, že je to láska,“ svěřuje se Michaela Dohnálková. Jak postupuje při pražení bobů? S kolika lidmi na čokoládě spolupracuje? Kolik dnů se vyrábí? Co všechno do čokolády patří? Je zdravá? Poslechněte si v audiu.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Finalista soutěže MasterChef Jiří Hilgart: Udělat dobrý steak. S tím mají lidé největší problém
Blízká setkání
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Eva Kadlčáková: O závislosti na čokoládě
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Pořád čekáme, že věneček bude stát 12 korun. A pak se divíme, že nám nechutná, stěžuje si cukrářka
Host do domu
-
Tvarohový (Míša) dezert ve skleničce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Anna Beata Háblová: Památník Jana Palacha
Ranní úvaha