Michaela Dohnálková | Foto: Elena Horálková

Za své čokolády dostává světová prestižní ocenění.  „Každý si myslí, že mám sladkou práci, ale cukru používám málo. Sladká je ta práce tím, že je to láska,“ svěřuje se Michaela Dohnálková. Jak postupuje při pražení bobů? S kolika lidmi na čokoládě spolupracuje? Kolik dnů se vyrábí? Co všechno do čokolády patří?  Je zdravá? Poslechněte si v audiu.
Tereza Kostková

Nejposlouchanější

Blízká setkání

Blízká setkání

Tereza Kostková a Adéla Gondíková vedou rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Blízká setkání vysíláme každý všední den po jedenácté na Dvojce. 

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu