Host Lenky Vahalové
Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, ujišťuje zakladatelka čokoládové manufaktury Míša Dohnálková
Host Lenky Vahalové
Rádio Praha
Odjakživa milovala čokoládu, když poprvé ochutnala tu vyráběnou přímo z kakaových bobů, tak to v ní zanechalo velkou stopu. A už nebylo cesty zpět. Dnes vyrábí čokolády ověnčené cenami. O cestě od kakaového bobu až k tabulce Míšiny čokolády vyprávěla Míša Dohnálková.
Lenka Vahalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hubnout neznamená hladovět. Učím lidi projíst se ke štíhlosti, říká nutriční terapeutka Lada Nosková
Host Lenky Vahalové
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Zažít rozkoš na jazyku? Nezapomenutelné pralinky si můžete připravit doma i vy. Poradíme, jak na to
Radioporadna
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne