Zdraví v cajku
Stejný výrobek = stejné složení? Ani u kosmetiky to zdaleka neplatí
Zdraví v cajku
Plzeň
V posledních letech rozpoutalo vášnivé diskuse zjištění, že potraviny stejné značky, mnohdy i ve stejném obalu, se svým složením v různých zemích mohou výrazně lišit. Kauza ukázala, jak citlivě lidé vnímají problém dvojího standardu kvality. Mezinárodní průzkum ukazuje, jak si v tomto ohledu stojí kosmetika.
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Byla šunka „za totáče“ zdravější?
Zdraví v cajku
-
V Maďarsku na jídle šetřit nechtějí, kupují bio
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Miroslav Toman, prezident Potravinářské komory ČR
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jak se zdražovalo za socialismu? Není maso, nejsou auta, ale máme kosmonauta
Téma Plus
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Ve vlastní šťávě: Organicky neorganizovaně
Ve vlastní šťávě
-
Obarvené sladkosti, guma v jogurtu. Kterým éčkům se obloukem vyhnout? A kterých se bát nemusíte?
Dva na Dvojce
-
Když jíte hůlkami, sousta nikdy nenapichujte. Znamená to hrozbu smrtí
Návod na etiketu
-
Pochoutkový rok