Plzeň

Pražská šunka by měla mít růžovou barvu s tmavšími a světlejšími tóny | Foto: Jolana Nováková

Když se z trhu kvůli zdravotní závadnosti stahuje určitá potravina, pravidelně se v internetových diskusích objevují názory, že něco podobného by se dřív stát nemohlo. Že prý československé potraviny byly kvalitnější a přísněji kontrolované. Opravdu byla třeba šunka „za totáče“ zdravější?
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček

Nejposlouchanější

Zdraví v cajku

Zdraví v cajku

Rubrika zaměřená na lidské zdraví a ekologii. Přináší ověřené informace, které vycházejí z aktuálního vědeckého poznání a zkušeností odborníků. Pomáhá k orientaci v tématech, která se týkají každodenního života lidí, jejich zdraví a vztahu k životnímu prostředí.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu