Zdraví v cajku
Byla šunka „za totáče“ zdravější?
Zdraví v cajku
Plzeň
Když se z trhu kvůli zdravotní závadnosti stahuje určitá potravina, pravidelně se v internetových diskusích objevují názory, že něco podobného by se dřív stát nemohlo. Že prý československé potraviny byly kvalitnější a přísněji kontrolované. Opravdu byla třeba šunka „za totáče“ zdravější?
Miroslav Šuta, Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zázračné účinky kurkumy. Pravda, nebo mýtus?
Zdraví v cajku
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Lepek a bezlepková dieta. Jak hubnou ti, kteří ho nesmějí?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě: Organicky neorganizovaně
Ve vlastní šťávě
-
O radosti z jídla i ze života: Přerušovaný půst. Co to vlastně je a jaké benefity by měl údajně mít?
Jezte, ať vám to sluší
-
Poradna zdravé výživy: Jak jíst zdravě, ale levně
Host Dopoledního expresu
-
Fyziolog Miloslav Hronek vyvrací časté mýty o potravinách: kávy s mlékem se bát nemusíte, naopak!
Radioporadna
-
Zdravá výživa: adventní půst
Co vás zajímá
-
Co dát dětem na svačinu? Hlavně ať je to skutečné jídlo, radí odbornice na výživu
Dva na Dvojce