Dva na Dvojce
Obarvené sladkosti, limonáda z dehtu, guma v jogurtu. Kterým éčkům se obloukem vyhnout? A kterých se bát nemusíte?
Dva na Dvojce

Dvojka
Běžnou součástí potravin jsou i různé chemické látky. Někdy je jejich použití odůvodnitelné, velmi často je ale konzumace konzervantů, zvyrazňovačů a barviv zbytečná, ne-li zdraví škodlivá. Proč jsou vlastně éčka problém a na která si dát obzvlášť pozor, zjišťoval nezávislý novinář Jan Tuna spolu s organizací Fér potravina.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pesticidy, bakterie, hniloba? Jak bezpečné jsou salátové směsi, zkoumal dTest
Dva na Dvojce
-
Václav Erben: Vražda pro Zlatého muže
Četba na pokračování
-
Amor a Psýché
Hry a četby: V hlavní roli neviditelní herci
-
Divadelní premiéra na konci prázdnin: Blbec k večeři
Vybrali jsme pro vás
-
Vltavské hry ovládly Prix Bohemia Radio. Zvítězilo drama Černá voda o propastech mezi lidmi
Současná hra
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky
-
Ženy 50+: Pozdní mateřství. Otevřené výpovědi žen o tom, že padesátkou to nekončí
Dokuseriál
-
Chlapec, který zešedivěl. Co vedlo k největšímu slovenskému masakru v dějinách?
Stopy, fakta, tajemství...
-
Arthur Conan Doyle: Pes baskervillský
Hra na sobotu
-
Cesta za kopečky
Radiokniha