Zdraví v cajku
Občasný den bez masa není špatný nápad
Zdraví v cajku
Plzeň
Je maso zdravé, nebo ne? Zatvrzelí příznivci a odpůrci pojídání masa jsou schopni vést mezi sebou nekonečné polemiky. Řada epidemiologických studií, které se zaměřily na velké skupiny spotřebitelů červeného masa a masných výrobků, už delší dobu naznačovala vztah mezi konzumací masa a zvýšeným výskytem některých typů nádorů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Umělá sladidla
Zdraví v cajku
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Nepřekrmujte domácí mazlíčky a dopřejte jim dost pohybu, připomíná veterinář
Poradíme vám
-
Anorektička nemusí být vyhublá. Někdy poruchy příjmu potravy zůstávají skryté, člověka ale devastují
Zdravíčko
-
Maso je přínosné, pokud ho jíme v přiměřeném množství a nejsme nemocní
Co vás zajímá
-
Hlavní příčinou obezity nebývá přejídání, upozorňují vědci. Záleží i na inzulinu
Laboratoř
-
Nejlepší dieta? V žebříčku, který sestavili světoví odborníci, vyhrála středomořská strava
Přírodní lékárna
-
Jan Katina: Vepřová kýta s 80 % masa? Legislativa to umožňuje
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Nevnímejme jídlo jako nepřítele, ale jako něco, co potřebujeme, říká koordinátorka studie o hubnutí
Apetýt