Zápisník zahraničních zpravodajů

Když marcipán, tak ze španělského Toleda. Rodina paní Paz ho tam peče už po devět generací

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Zápisník zahraničních zpravodajů

Když marcipán, tak ze španělského Toleda. Rodina paní Paz ho tam peče už po devět generací
Marcipán je sladkou vizitkou Toleda i devíti generací rodiny paní Escobarové

Radiožurnál

Není to nic víc než upečená hmota z drcených mandlí a cukru. Na prášek rozemleté mandle smíchané s cukrem a někdy i s trochou másla a ožehnuté několik minut v troubě, takový je recept na toledský marcipán. V někdejší metropoli Španělska jej několik dílen vyrábí už celá staletí. Jednu z rodinných prodejen marcipánu v Toledu navštívil reportér Pavel Novák.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají