Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Cukr a sladidla. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Lze cukr z jídelníčku vyřadit úplně? Je přírodní cukr v potravinách lepší než ten přidaný? Kolik cukru můžeme zkonzumovat? Jak jsou na tom sirupy? A co čekankový sirup? Někdy se o sladkém říká, že je to droga. Platí to? Jakých chyb se můžeme dopustit při slazení? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Zbytky buchet, drobečky a polámané cukroví nepatří do koše. Využijte je na výrobu sladkých kuliček
Babské rady
-
Jak bojovat s cukrovkou?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Obyčejná skořice neobyčejně pomůže diabetikům, ve spojení s medem také tlumí bolest
Přírodní lékárna
-
Jak může být užitečný obyčejný cukr. Udrží pečivo déle čerstvé a můžete s ním vyčistit i nádobí
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Hummus z cukety
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vařte s námi
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák