Dva na Dvojce
Sražená, nebo nadýchaná bábovka? I na druhu kypřicího prášku záleží. Který vybrat, poradí dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Do těsta se ho v porovnání s ostatními ingrediencemi přidává jen nepatrné množství, přesto je při pečení sladkých dobrot nepostradatelný. Právě on zaručí, že bude bábovka, vdoleček nebo i sušenka správně nadýchaná. Ale není prášek jako prášek. S některými se dílo zdaří lépe.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Průzračné sklenice, čisté talíře. Které tablety myjí nádobí nejlépe? A co eko tablety?
Dva na Dvojce
-
S čisticími prostředky dáváte do myčky chemický koktejl. Inhibitor koroze u lékařů vyvolává otázky
Zdraví v cajku
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Dort s tvarohem a kakaem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Kristina Žantovská: Glosa o zlých učitelích
Glosa Plus
-
Do 12 jsem chtěl být vojákem, pak ale zapracovaly geny, vzpomíná Kuchař roku Lukáš Čížek
Setkání u mikrofonu
-
1147. schůzka: Usiluj o něco víc, než to, co jsi, a než to, co děláš
Toulky českou minulostí