Dva na Dvojce
Sražená, nebo nadýchaná bábovka? I na druhu kypřicího prášku záleží. Který vybrat, poradí dTest
Dva na Dvojce

Dvojka
Do těsta se ho v porovnání s ostatními ingrediencemi přidává jen nepatrné množství, přesto je při pečení sladkých dobrot nepostradatelný. Právě on zaručí, že bude bábovka, vdoleček nebo i sušenka správně nadýchaná. Ale není prášek jako prášek. S některými se dílo zdaří lépe.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Část testovaných respirátorů vůbec neodpovídala požadavkům evropské normy, ukázal to test Jana Tuny
Dva na Dvojce
-
Simona Krainová: Už nepotřebuji tolik vylétávat z klece. Jsem ráda, že jsem se dokázala zklidnit
Až na dřeň
-
„Dala jsem se na nejistou cestu, ale neměnila bych.“ Michaela a Roman Tomešovi u Jana Čenského
My dva a čas
-
Tobogan na vodítku s Josefem Cardou a fenkou Tiffany
Tobogan
-
Brousek není jenom jméno, to je značka, slýchal Otakar Brousek ml. od svého tatínka
Xaver a host
-
Omeletky
-
Michaela Karsten: Chcete trénovat paměť? Odložte křížovky a hrajte šachy
Blízká setkání
-
Genetik Pačes: Pokud se naočkuje celá dospělá populace, virus se bude šířit jen mezi dětmi
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Radkin Honzák a Jana Rychterová v Lenošce Iva Šmoldase
Lenoška Iva Šmoldase
-
Začala jsem se motat a zakopávat, popisuje roztroušenou sklerózu Ryšavá z pacientské organizace
Hovory