Přírodní lékárna
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna

České Budějovice
Pozdní léto je dobou přebytků cuket. Ty patří mezi nejběžněji pěstované druhy zeleniny na českých zahrádkách. Co s nimi? Často je dusíme, přidáváme do polévek, grilujeme, zapékáme, plníme, vyrábíme z nich saláty, přidáváme do karbanátků a masových směsí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Osm jahod dodá víc vitaminu C než pomeranč, navíc ochraňují před řadou typů rakoviny
Přírodní lékárna
-
Konzumací zelené kávy nadbytečná kila neshodíte, ale může vám v tom pomoci
Hobby magazín speciál
-
Hlíva ústřičná s kuřecími nudličkami. Zázračná houba jako elixír mládí, co vám určitě bude chutnat
Vaříme s Habadějem
-
Něco na vás leze? Známe elixír zdraví
Radioporadna
-
Bylinky o Slunovratu aneb Červen je ideální pro sběr léčivek. S Radkou Svatošovou na Zelené louce
Radioporadna
-
Který rostlinný olej používat v kuchyni a proč je důležité pravidelné protahování svalů
Návod na zdraví
-
Poradna Apetýtu: zdravé grilování
Apetýt
-
Rdesno mnohokvěté – skvělý prostředek pro očistu jater i účinný životabudič
Dopolední expres
-
Pochoutkový rok
-
Věda a technika - Přísloví v češtině
Mozaika