Přírodní lékárna
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
České Budějovice
Pozdní léto je dobou přebytků cuket. Ty patří mezi nejběžněji pěstované druhy zeleniny na českých zahrádkách. Co s nimi? Často je dusíme, přidáváme do polévek, grilujeme, zapékáme, plníme, vyrábíme z nich saláty, přidáváme do karbanátků a masových směsí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
Kedlubna, taková obyčejná zelenina. A tak velké chuťové překvapení. Udělejte si ji s kuřecím masem
Vaříme s Habadějem
-
Doktorka Kateřina Cajthamlová: Jadérka z melounů kousejte, jsou zdravá
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce
-
Jáhly jsou bezlepkové, zahřejí, pomohou lidem ve stresu. Hodí se jako příloha i do mnoha jídel
Přírodní lékárna