Zápisník zahraničních zpravodajů
Jak vyřezat z jedle alpský roh? To umí truhlář z údolí Valais
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Hrát se dá na cokoli. Třeba i na zahnutou jedli. Pokud se náležitě upraví, vznikne z ní alpský roh, který má ve Švýcarsku dlouhou tradici. Existuje jen pět truhlářů, kteří se vyráběním alpského rohu živí. Jeden z nich pochází z údolí Valais.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Valašská kyselice byla původně polévkou nejchudších horalů
Pochoutkový rok
-
Když jíte hůlkami, sousta nikdy nenapichujte. Znamená to hrozbu smrtí
Návod na etiketu
-
Původně byly v Evropě pro prasata. Dnes se bez brambor...
Glosa Pavla Maurera
-
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
V Lošticích se olomoucké tvarůžky vyrábějí už od středověku....
Česko – země neznámá
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Zachraňte chuť parmazánu! Produkci kvalitního sýra komplikují klimatické změny i evropská pravidla
Reportáže Radiožurnálu
-
Na Srí Lance proniklo slovenské know-how do zpracovávání cejlonského čaje
Reportáže zahraničních zpravodajů